Empreses

CASA RURAL PER A REUNIONS I ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

Reunions i esdeveniments corporatius

CONVERTEIX LA TEVA TROBADA EMPRESARIAL EN UNA EXPERIÈNCIA TRANSFORMACIONAL

Slider

Al centre dels principals avenços empresarials hi ha Mateus. Celebra les reunions corporatives en un lloc propici que reforça la visió, la missió i els valors bàsics de la teva empresa.

Mateus és el refugi segur on els companys poden trencar el gel lliurement, deixar enrere l’estrès de l’oficina, oblidar les rutines laborals i compartir coneixements i experiències de vida que generen un impacte directe i massiu en la teva cultura empresarial.

Trasllada el teu espai de treball habitual a un entorn rural tranquil on preval el silenci i la concentració que permet experiències d’empresa transformadores. Gaudeix del teu #ruralmeeting a Mateus per a aconseguir les fites marcades.

Mateus és el teu soci en assolir els teus objectius comercials.

La gran sala de vidre. El centre d’avanç comercial i transformació d’equips

Mateus és una propietat exclusiva, privada i aïllada on et podem ajudar a personalitzar al 100% l’espai pel teu esdeveniment corporatiu.

La gran sala de vidre és una sala diàfana amb molta llum i grans finestrals que donen als amplis jardins i paisatges, adossada a la Masoveria. És un equipament ideal per a presentacions, tallers, sessions de formació, reunions de planificació, activitats de team building, etc.

Pots utilitzar-la GRATIS si llogues tota la finca de Mateus (Porxo + Masoveria). Si només reserves la Masoveria, clica aquí per a consultar-ne el preu i la disponibilitat.  També pots sol·licitar consultes i reserves a ruralmateus@gmail.com.