Empreses

CASA RURAL PER A REUNIONS I ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

Reunions i esdeveniments corporatius

CONVERTEIX LA TEVA TROBADA EMPRESARIAL EN UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE

Slider

Les trobades d’empresa permeten afermar els valors, la missió i la visió de l’empresa i afavoreixen el coneixement entre companys, permetent trencar el gel i abandonar la rutina de treball, repercutint directament en la cultura empresarial de la companyia.

Trasllada el teu espai de treball habitual a un espai tranquil i aprofita el silenci i la concentració que ofereix el nostre entorn rural per celebrar la teva reunió d’empresa! T’oferim la nostra finca en total exclusivitat i t’ajudem a personalitzar 100% l’espai pel teu esdeveniment corporatiu.

A Mateus disposem de les instal·lacions ideals per afavorir el treball i la desconnexió de la rutina. Presentacions, reunions, workshops, sessions de formació, team buildings… gaudeix del vostre #ruralmeeting amb Mateus per assolir les fites marcades. Volem ser el teu partner en la consecució dels teus objectius d’empresa.

Sala gran per a tot tipus d’esdeveniments.

Sala diàfana amb molta lluminositat i grans vidrieres que donen a l’exterior, adossada a la masoveria. Es pot adaptar per realitzar tot tipus d’esdeveniments. Es lloga com a complement de la Masoveria.

Per reserves consultar a ruralmateus@gmail.com