Etiqueta ecològica

RESPECTEM EL MEDI AMBIENT

Etiqueta ecològica

RESPECTEM EL MEDI AMBIENT

Slider

A Mateus apostem per les energies renovables i l’ecoturisme. Assumim el compromís de desenvolupar activitats millorant el respecte pel medi ambient, portant aquesta actitud ecològica més enllà de les exigències de la legislació ambiental vigent, implantant mesures preventives i contribuint al desenvolupament sostenible de l’entorn.

Certificat d’etiqueta ecològica

Disposem del certificat d’etiqueta ecològica regulat per la UE, atorgat als establiments que compleixen amb uns criteris ambientals selectius, transparents i amb prou informació i base científica per informar als consumidors.

Panells solars fotovoltaics

Mateus és una finca aïllada i no connectada a la xarxa elèctrica, per això disposem de panells solars fotovoltaics per l’autoconsum elèctric així com de panells solars tèrmics que escalfen l’aigua sanitària.

Reciclatge i separació de residus

Apostem per un turisme responsable que contribueixi al desenvolupament sostenible de la societat. Comptem amb un sistema de recollida de residus i disposem de contenidors de reciclatge per fer més fàcil la selecció. Si triem correctament evitem llençar productes que embruten i malmeten l’entorn natural.